Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Cjepači drva

Cjepač drva BULL SPLE12

Cjepač drva BULL SPLE12 Ceccato Olindo vertikalni je cjepač trupaca u cijelosti izrađen u Italiji dizajniran za poluprofesionalnu uporabu.

Riječ je o cjepaču trupaca s ojačanim okvirom, potpuno zavarenim robotom, vrlo robustan, s Domex čeličnim komponentama, kaljenim čeličnim nožem, s prvoklasnim električnim i hidrauličkim komponentama.

To je inačica s jednofaznim elektromotorom (3HP 2,2 kW 220V), ali je prisutna i s trofaznim elektromotorom (4HP 3kW 400V). 

Hod rezanja je 54 cm i opremljen je dvostrukom hidrauličkom pumpom. Opremljen je podesivim sustavom upravljanja krajnjim prekidačem. Također je opremljen s 2 kotača za kretanje izrađenim određenom mješavinom gume koja omogućuje kamenje da se ne zaglavi.

Težina je oko 150 Kg.

U ovom modelu, kao i kod ostalih izvođača tvrtke CECCATO OLINDO, pozornost je posvećena detaljima vrlo je velika, sadrži hidraulične cijevi s presvučenom svilenom tkaninom presvučenom svilom Ceccato Olindo i navojem u armaturu koja u potpunosti udovoljava najnovijim propisima EZ-a. Elektromotori i filtri su također tiskani na zaslonu i prilagođeni za Ceccato Olindo u mnogim svojim tehničkim karakteristikama. Stroj je izrađen sa svim potrebnim sigurnosnim uređajima koji su utvrđeni važećim zakonodavstvom i u skladu je s CE propisima o zaštiti na radu.

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205