Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Cjepači drva

Cjepač drva BULL SPLT12

Cjepač drva BULL SPLT12 Ceccato Olindo vertikalni je cijepač vratila u cijelosti izrađen u Italiji dizajniran za poluprofesionalnu uporabu. 

Riječ je o cjepaču trupaca s ojačanim okvirom, potpuno zavarenim robotom, vrlo robustan, s Domex čeličnim komponentama, kaljenim čeličnim nožem, s prvoklasnim električnim i hidrauličkim komponentama. 

To je kardanska izvedba s priključkom u 3 točke na traktor. Hod rezanja je 54 cm i sadrži jednu pumpu. Opremljen je podesivim sustavom upravljanja krajnjim prekidačem. Također je opremljen s 2 kotača za kretanje izrađenim određenom mješavinom gume koja omogućuje kamenje da se ne zaglavi. 

Težina je oko 140 Kg.

I kod ovog modela kao i kod ostalih CECCATO OLINDO pažnja prema detaljima je vrlo velika, predstavlja hidraulička crijeva s presvučenom svilom presvučenom tkaninom Ceccato Olindo i navojem u armaturu koja u potpunosti udovoljava najnovijim EC propisima. Filteri su također tiskani na zaslonu i prilagođeni za Ceccato Olindo u mnogim svojim tehničkim karakteristikama. Stroj je izrađen sa svim potrebnim sigurnosnim uređajima koji su identificirani važećim zakonodavstvom i u skladu je s CE propisima o zaštiti na radu

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205