Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Cjepači drva

Cjepač drva BULL SPLE12F

Cjepač drva BULL SPLE12F tvrtke Ceccato Olindo stroj je koji je smješten usred asortimana cjepača drva BULL Ceccato Olindo.

To je cjepač trupaca za poluprofesionalnu i profesionalnu uporabu s visokim standardima kvalitete.

Opremljen je jednofaznim električnim motorom (3HP 2,2Kw 220V), ali dostupan je i u trofaznoj verziji (4HP 3,0kw 400V). Visina rezanja je 3 različite veličine jer se sastoji od dva kata: prvi okretni, drugi pomični. Radne ploče su dimenzija 350 mm X 270 mm.

Komponente koje se koriste na ovom cjepaču trupaca su visoke kvalitete, klip je dovoljno velik. Cijev izvan klipa izrađena je od Domex čelika, dok je nož od kaljenog čelika.

Opremljen je podesivim sustavom upravljanja graničnim prekidačem. Također je opremljen s 2 kotača za kretanje. Stroj je težak 195 kg.
U ovom je modelu, kao i kod ostalih proizvoda tvrtke CECCATO OLINDO, pažnja na detaljima vrlo velika, sadrži hidraulične cijevi s plaštom od tkanine zaštićene svilom Ceccato Olindo i navojem u okove koji u potpunosti udovoljava najnovijim propisima EZ-a.
Stroj je izrađen sa svim potrebnim sigurnosnim uređajima koji su utvrđeni važećim zakonodavstvom i u skladu je s CE propisima o zaštiti na radu.

Preostale modele pronađite kod tehničkih karakteristika u tablici ispod.

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205