Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Cjepači drva

Cjepač drva BULL SPLE13R4

Cjepač drva BULL SPLE13R4 tvrtke Ceccato Olindo potpuno je talijanski stroj napravljen za profesionalnu uporabu. Građen je s velikim nožem od lijevanog čelika koji klizi na vodilici čahure štiteći klip i okvir čak i pod maksimalnim naporom, ima vrlo čvrst okvir dizajniran da podnese potiske velike snage. 

Omogućuje vam cijepanje cjepanih drvenih trupaca različitih veličina do najviše 54 cm visine. Ima jednu pumpu koja jamči snažan potisak i veliku radnu brzinu. 

Dostupan je u jednofaznoj verziji (3HP 2,2kW 220V) i u trofaznoj verziji (4HP 3,0kW 400V). Opremljen je s 4 kotača za kretanje izrađenim određenom smjesom gume koja omogućuje kamenje da se ne zaglavi. Opremljen je sigurnosnim lukom i podesivim sustavom kontrole graničnog zaustavljanja. U ovom modelu, kao i kod ostalih izvođača tvrtke CECCATO OLINDO, pažnja je posvećena detaljima vrlo je velika, sadrži hidraulične cijevi s presvučenom svilenom tkaninom presvučenom svilom Ceccato Olindo i navojem u armaturu koja u potpunosti poštuje najnovije propise EZ-a. 

Elektromotori i filtri su također tiskani na zaslonu i prilagođeni za Ceccato Olindo u mnogim svojim tehničkim karakteristikama. 

Stroj je težak oko 200 kg.

Cjepač drva BULL SPLE13R4 u skladu je s CE propisima o zaštiti na radu. 

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205