Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Cjepači drva

Cjepač drva Ceccato Olindo BULL SPLT12F

Cjepač drva Ceccato Olindo BULL SPLT12F stroj je koji je smješten usred asortimana cjepača drva Ceccato Olindo BULL. To je cjepač trupaca za poluprofesionalnu i profesionalnu uporabu s visokim standardima kvalitete.  Zapravo je visina rezanja 3 različite veličine, jer se sastoji od dva kata: prvi okretni, drugi pomični. 

Radne ploče su dimenzija 350 mm X 270 mm.  Cijev izvan klipa izrađena je od Domex čelika, dok je nož od kaljenog čelika. Opremljen je podesivim sustavom upravljanja krajnjim prekidačem. Također je opremljen s 2 kotača za kretanje izrađenim s određenom smjesom gume koja omogućuje da se kamenje ne zaglavi.

To je kardanski razdjelnik s priključkom u 3 točke na traktor. Stroj je težak 190 kg.

U ovom je modelu, kao i kod ostalih proizvoda tvrtke CECCATO OLINDO, pažnja na detaljima vrlo velika, sadrži hidraulične cijevi s košuljicom od tkanine zaštićene svilom Ceccato Olindo i navojem u armaturu koja u potpunosti udovoljava najnovijim propisima EZ. Filteri su također tiskani na zaslonu i prilagođeni za Ceccato Olindo u mnogim svojim tehničkim karakteristikama. Stroj je izrađen sa svim potrebnim sigurnosnim uređajima koji su utvrđeni važećim zakonodavstvom i u skladu je s CE propisima o zaštiti na radu. 

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205