Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Cjepači drva

Električni, kardanski i kombinirani cjepač BULL SPLET13

SPLE13TL/SPLET13TLT/SPLT13TL/SPLET13TL

Električni, kardanski i kombinirani cjepač BULL SPLET13 tvrtke Ceccato Olindo talijanski je stroj pogodan za profesionalnu uporabu. Građen je s velikim nožem koji klizi na vodilici čahure štiteći klip i okvir čak i pod maksimalnim naporom te ima vrlo čvrst okvir dizajniran da podnese potiske velike snage. Omogućuje vam cijepanje cijepanih drvenih trupaca različitih dimenzija do najviše 110 cm visine.

Montira klupu koja vam omogućuje da imate dvije visine rezanja, 54 cm ili 110 cm. Opremljen je dodatnim pogonima za upravljanje smještenim u gornjem dijelu stroja koji omogućuju cijepanje vrlo velikih trupaca.

Kao opcija može se dodati mehaničko podizanje trupaca.

Opremljen je i dvostrukom pumpom na elektromotoru i velikom protočnom pumpom na množitelju za kardansku uporabu što jamči snažan potisak i veliku radnu brzinu.

Nadalje, u električnoj izvedbi ima dvostruku pumpu koja jamči snažan potisak i veliku radnu brzinu.

Opremljen je s dva kotača za kretanje izrađenim posebnom gumenom smjesom koja omogućuje kamenje da se ne zaglavi i priključkom u tri točke za traktor. Opremljen je sigurnosnim lukom i podesivim sustavom kontrole graničnog zaustavljanja. U ovom modelu, kao i za ostale tvrtke Ceccato Olindo, pažnja prema detaljima vrlo je velika, sadrži hidraulične cijevi s platnom od svilene ekranirane tkanine Ceccato Olindo i navojem u armaturu koja u potpunosti udovoljava najnovijim propisima EZ-a.

Stroj je težak oko 250 kg – 290 kg.

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205