Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Cjepači drva

Električni, kardanski i kombinirani cjepač BULL SPLET20

SPLT20/SPLE20/SPLET20

Električni, kardanski i kombinirani cjepač BULL SPLET20 tvrtke Ceccato Olindo talijanski je stroj pogodan za profesionalnu uporabu. Građen je s velikim nožem koji klizi na vodiču čahure štiteći klip i okvir čak i pod maksimalnim naporom i ima vrlo čvrst okvir dizajniran da podnese potiske velike snage.

Omogućuje vam cijepanje cjepanih drvenih trupaca različitih dimenzija do najviše 110 cm visine. Montira klupu koja vam omogućuje da imate dvije visine rezanja, 54 cm ili 110 cm.

Opremljen je dodatnim pogonima za upravljanje smještenim u gornjem dijelu stroja koji omogućuju cijepanje vrlo velikih trupaca. Kao opcija može se dodati mehaničko podizanje trupaca.

Nadalje, u električnoj izvedbi ima dvostruku pumpu koja jamči snažan potisak i veliku radnu brzinu.

Opremljen je i dvostrukom pumpom na elektromotoru i velikom protočnom pumpom na množitelju za kardansku uporabu. Opremljen je s 2 kotača za kretanje izrađenim posebnom mješavinom gume koja omogućuje kamenje da ne zapinje i priključkom u tri točke za traktor. Opremljen je sigurnosnim lukom i podesivim sustavom kontrole graničnog zaustavljanja. U ovom modelu, kao i kod ostalih proizvođača Ceccato Olindo, pažnja prema detaljima vrlo je velika, sadrži hidraulične cijevi s platnom od svilene ekranirane tkanine Ceccato Olindo i navojem u okove koji u potpunosti udovoljava najnovijim propisima EZ.

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205