Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Cjepači drva

Električni, kardanski i motorni cjepač BULL SPLE25

SPLT25/SPLET25/SPLE25

Cjepač drva BULL SPLE25 tvrtke Ceccato Olindo u potpunosti je talijanski stroj napravljen za profesionalnu uporabu. Građen je s velikim nožem od lijevanog čelika koji klizi na vodilici čahure štiteći klip i okvir čak i pod maksimalnim naporom, ima vrlo čvrst okvir dizajniran da podnese potiske velike snage. Omogućuje vam cijepanje cjepanih drvenih trupaca različitih veličina do najviše 110 cm visine.

Montirana klupa omogućuje vam da imate dvije visine rezanja, 54 cm ili 110 cm. Opremljen je dodatnim pogonima za upravljanje smještenim u gornjem dijelu stroja koji omogućuju cijepanje vrlo velikih trupaca.

Nadalje, u električnoj izvedbi ima dvostruku pumpu koja jamči snažan potisak i veliku radnu brzinu.
Opremljen je s 2 kotača za kretanje izrađenim određenom mješavinom gume koja omogućuje kamenje da se ne zaglavi. Opremljen je sigurnosnim lukom i podesivim sustavom kontrole graničnog zaustavljanja. U ovom modelu, kao i kod ostalih izvođača tvrtke CECCATO OLINDO, pažnja je posvećena detaljima vrlo je velika, sadrži hidraulične cijevi s presvučenom svilenom tkaninom presvučenom svilom Ceccato Olindo i navojem u armaturu koja u potpunosti udovoljava najnovijim EC propisima.

Stroj je težak oko 420 Kg.

Cjepač drva BULL SPLE25 u skladu je s CE propisima o zaštiti na radu.

Ispod teksta pogledajte tehničke karakteristike svih modela.

 

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205