Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Strojevi za čišćenje maslina

Električni stroj za čišćenje maslina

Električni stroj za čišćenje maslina, s elektromotorom

Električni odstranjivač lišća Impero stroj je pogodan za potrebe maslinara i proizvođača.

Način uklanjanja lišća, koliko je jednostavan i učinkovit, koristi ventilaciju koju pogoni elektromotor za čišćenje berbe maslina od bilo koje vrste suvišnih materijala poput lišća i drugih nečistoća.

Opremljen je uklonjivom rešetkom za čišćenje ili zamjenu, što čini stroj pogodnim za čišćenje različitih vrsta usjeva kao što su: masline, bademi, grah, slanutak, kukuruz itd. Također je opremljen pocinčanom metalnom konstrukcijom i ručnom potporom za podešavanje jačine ventilacije.

Dostupna je motorizacija od 220V. Potpuno pocinčana čelična konstrukcija. Ovaj odstranjivač lišća pogodan je za potrebe malih i srednjih proizvođača maslina.

Opremljen snažnim 1 KS elektromotorom. Ovo je najmoćniji motor ugrađen u uređaje za uklanjanje listova ove kategorije.

Težina: 30 kg

Proizvodnja: do 30 kvintala oljuštenih maslina na sat. Podesivi protok maslina kroz odgovarajuću rešetku podesivu po visini na gornjem spremniku. Savršeno defolirane masline gravitacijom izlaze u Vaš spremnik.

Opremljen parom kotača za kretanje i spremanje (kotači dodiruju tlo samo kad je stroj nagnut, pružajući stroju apsolutnu stabilnost tijekom rada) FULMINE berač maslina, koristan alat za berbu maslina.

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205