Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Kompresori za tresače maslina

KIT HOBI 2

HOBBY2

KIT HOBI 2 je Lisam-ov stroj talijanske proizvodnje sa mogućnosti priključenja 2 tresača za branje maslina.

Sadrži 2 tresača sa teleskopskom drškom i cijevi od 25 m dužine po tresaču.

Motor je četverotaktni – benzinski.

Linija koju pogoni HONDA – in motor nudi kapacitet spremnika za zrak od 300 do 998 litara.

Model od 500 litara kompaktan je i lagan, nudeći veliku upravljivost čak i u ograničenim prostorima. Ovo je idealno za malog poljoprivrednika jer može koristiti 2 – 3 tresača istovremeno, 1 pneumatsku pilu ili 3 – 4 pneumatske škare.

Svi Lisam-ovi kompresori opremljeni su automatskom regulacijom gasa i mogu biti opremljeni dodatkom za navijanje crijeva, omogućavajući rukovaocu rad na udaljenosti do 200 metara od jedinice.

Sami tresači su male veličine i velike snage. MG Magnezij je pneumatski tresač za berbu maslina s otpornim i lako zamjenjivim ovalnim šipkama. 1.700 udaraca u minuti Mg Magnezij ima pneumatsko kućište cilindra, kompaktnije je nego ikad, a napravljeno je, kao i kod prethodnih modela, od magnezija, što ovaj alat čini izuzetno laganim, lakim za rukovanje i snažnim. Brzina rada od 1700 poteza u minuti omogućuje još veću produktivnost. Pneumatske grabulje MG MAGNESIUM moraju se koristiti pri maksimalnom tlaku od 7-8 bara, što osigurava visoke performanse i smanjenu potrošnju.

U tehničkim karakteristikama prikazujemo moguće tresače koji su kompatibilni sa kompresorom te specifikacije samih kompresora.

2 GODINE GARANCIJE, OVLAŠTENI SERVIS I REZERVNI DIJELOVI ZA SVE STROJEVE I UREĐAJE

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205