Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Cjepači drva

Motorni cjepač drva SPL10H i SPL12H

Motorni cjepač drva SPL10H i SPL12H tvrtke Ceccato Olindo vertikalni je cjepač trupaca s benzinskim motorom Honda GP160 u potpunosti izrađen u Italiji dizajniran za domaću upotrebu.

SPLH s potiskom od 10 i 12 tona i ojačanim dvostrukim cjevastim okvirom omogućuje vam cijepanje trupaca drveta, čak i čvorovitih, promjenjivih dimenzija do najviše 55 cm visine.

Komponente korištene na ovom cjepaču trupaca imaju visoku kvalitetu. Opremljen je dvostrukom pumpom velikog kapaciteta koja jamči snažan potisak i dvostruku radnu brzinu. Opremljen je i s dva kotača za kretanje izrađenim određenom mješavinom gume koja omogućuje kamenje da se ne zaglavi. Stroj je težak oko 125 kg.

U ovom je modelu, kao i kod ostalih proizvođača Ceccato Olindo, pažnja prema detaljima vrlo velika, predstavlja hidraulička crijeva s presvučenom svilom i tkaninom Ceccato Olindo te navojem u armaturi koja u potpunosti udovoljava najnovijim EC propisima. Cjepač drva BULL SPL10H tvrtke Ceccato Olindo u skladu je s CE propisima o zaštiti na radu.

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205