Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Strojevi za usitnjavanje granja - drobilice

TRITONE BIG CINGO

CINGO

TRITONE BIG CINGO je profesionalna drobilica sa benzinskim motorom tvrtke Ceccato Olindo, pogodan za usitnjavanje velikih količina biljnog otpada najvećeg promjera 8 cm.

To je potpuno talijanski proizvod, opremljen motorom Honda GX390 od 11,7 KS, opremljen je velikim spremnikom za utovar za lakše umetanje razgranatog biljnog otpada i ispušnim otvorima visokim 1,90 metara. Opcijska sita za rafiniranje također se mogu umetnuti kako bi se smanjila veličina drvne sječke. Sjeckalica uključujući kutiju teška je oko 350 kg. Ima vrlo veliku masu rezanja, promjera oko 460 mm, s 2 prednja noža, 10 noževa za usitnjavanje i 2 protu oštrice.

Sjeckalica je postavljena na podvozje s gusjenicama koje se kreće potpuno autonomno. Vagon je opremljen Honda GP160 motorom od 4,8 KS, podržava težinu od 350 kg, može se nositi s maksimalnim nagibom od 20%, ima 4-stupanjski mjenjač uključujući 3 brzine unaprijed + 1 unatrag, ima mehanički prijenos s otpuštanjem i integriranu kočnicu . Dimenzije staze su 90 x 19 x 29 cm.

Kutija se može montirati kao alternativa sjekaču, izravno od strane korisnika, tako da se kolica mogu koristiti kao kolica i imaju dimenzije 90 x 73 x 32 cm (zatvorena).

Kutija se može postaviti na tlo i podići posebnim nogama tako da se može koristiti kao spremnik pri proizvodnji drvne sječke. Ova kutija je bila predmet izuzetne inovacije jer se može i proširiti i sklopiti, a obje se operacije mogu izvesti na apsolutno jednostavan način za korisnika.

Tritone Big Cingo je stroj koji je dizajnirao Ceccato Olindo za zelene profesionalce koji trebaju sigurne i pouzdane strojeve za drobljenje granja i grančica, ali i za privatne korisnike jer je to profesionalni stroj s niskim troškovima zahvaljujući inovativnim rješenjima izmislila tvrtka.

Asortiman uključuje preko 70 modela, i manjih i većih, pogodnih za sve potrebe.

Ceccato Olindo BIG CINGO tritone u skladu je sa CE propisima o zaštiti na radu.

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205