Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Drobilice granja

TRITONE BIG CINGO

CINGO

TRITONE BIG CINGO je profesionalna drobilica sa benzinskim motorom tvrtke Ceccato Olindo, pogodan za usitnjavanje velikih količina biljnog otpada do najvećeg promjera 8 cm.

Talijanski proizvod, opremljen motorom Honda GX390 od 11,7 KS i velikim spremnikom za utovar za lakše umetanje razgranatog biljnog otpada i ispušnim otvorima visokim 1,90 metara. Opcijska sita za rafiniranje također se mogu umetnuti kako bi se smanjila veličina drvne sječke. Sjeckalica uključujući sanduk teška je oko 350 kg. Ima vrlo veliku masu rezanja, promjera oko 460 mm, s 2 prednja noža, 10 noževa za usitnjavanje i 2 protu oštrice.

Sjeckalica je postavljena na podvozje s gusjenicama koje se kreće potpuno autonomno. Sanduk je opremljen Honda GP160 motorom od 4,8 KS, podržava težinu od 350 kg, može se nositi s maksimalnim nagibom od 20%, ima 4-stupanjski mjenjač uključujući 3 brzine unaprijed + 1 unatrag, ima mehanički prijenos s otpuštanjem i integriranu kočnicu . Dimenzije staze su 90 x 19 x 29 cm.

Sanduk se može montirati kao alternativa sjekaču, izravno od strane korisnika, tako da se može koristiti kao kolica i imaju dimenzije 90 x 73 x 32 cm (zatvorena).

Sanduk se može postaviti na tlo i podići posebnim nogama tako da se može koristiti kao spremnik pri proizvodnji drvne sječke. Sanduk je predmet izuzetne inovacije jer se može i proširiti i sklopiti, a obje se operacije mogu izvesti na apsolutno jednostavan način za korisnika.

Tritone Big Cingo je stroj koji je dizajnirao Ceccato Olindo za zelene profesionalce koji trebaju sigurne i pouzdane strojeve za drobljenje granja i grančica, ali i za privatne korisnike jer je to stroj s niskim troškovima zahvaljujući inovativnim rješenjima proizvođača.

Asortiman uključuje preko 70 modela, i manjih i većih, pogodnih za sve potrebe.

Ceccato Olindo BIG CINGO tritone u skladu je sa CE propisima o zaštiti na radu.

2 GODINE GARANCIJE, OVLAŠTENI SERVIS I REZERVNI DIJELOVI ZA SVE STROJEVE I UREĐAJE

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205