Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Drobilice granja

TRITONE SUPER MONSTER Kardanski

TRISMONC

Tritone SUPER MONSTER Kardan Ceccato Olindo profesionalna je kardanska drobilica, opremljena valjkom za automatsko povlačenje grana kojim upravlja hidraulična pumpa. Potpun je talijanski proizvod i opremljen je spremnikom za utovar velikih dimenzija kako bi se olakšalo unošenje razgranatog biljnog otpada maksimalnog promjera 12 cm. Po želji se mogu umetnuti i sita za pročišćavanje kako bi se smanjila veličina drvne sječke.

Rezervoar je sklopiv za lakši cestovni prijevoz ili odlaganje.

Otvor za ispuštanje drvene sječke rotira se za 180 ° i ima visinu od oko 2 metra. Ima vrlo veliku reznu masu promjera 600 mm s 2 glavna sječiva, 2 kontra noža i 24 čekića / noževima za usitnjavanje. 

Prijenos između traktora i mase za rezanje odvija se pomoću 2 remena. Kretanje je olakšano velikim pneumatskim kotačima s čeličnim felgama vrhunske kvalitete. Stroj je težak oko 500 kg. U ovom modelu, kao i kod ostalih proizvođača Ceccato Olindo, pažnja prema detaljima vrlo je velika, sadrži hidraulične cijevi s platnom od svilene ekranirane tkanine Ceccato Olindo koje u potpunosti udovoljavaju najnovijim EC propisima. Tritone SUPER MONSTER PTO u skladu je s CE propisima o zaštiti na radu.

2 GODINE GARANCIJE, OVLAŠTENI SERVIS I REZERVNI DIJELOVI ZA SVE STROJEVE I UREĐAJE

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205