Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Strojevi za usitnjavanje granja - drobilice

TRITONE SUPER MONSTER Kardanski

TRISMONC

Tritone SUPER MONSTER Kardan Ceccato Olindo profesionalna je kardanska drobilica, opremljena valjkom za automatsko povlačenje grana kojim upravlja hidraulična pumpa. Potpuno je talijanski proizvod i opremljen je spremnikom za utovar važnih dimenzija kako bi se olakšalo unošenje razgranatog biljnog otpada maksimalnog promjera 12 cm. Po želji se mogu umetnuti i sita za pročišćavanje kako bi se smanjila veličina drvne sječke.

Rezervoar je sklopiv kako bi se ograničio teret u cestovnom prijevozu ili kod odlaganja.

Otvor za ispuštanje drvene sječke rotira se za 180 ° i ima visinu od oko 2 metra. Ima vrlo veliku reznu masu promjera 600 mm s 2 glavna sječiva, 2 kontra noža i 24 čekića / noževima za usitnjavanje. 

Prijenos između traktora i mase za rezanje odvija se pomoću 2 remena. Kretanje su olakšani velikim pneumatskim kotačima s čeličnim felgama vrhunske kvalitete. Stroj je težak oko 500 kg. U ovom modelu, kao i kod ostalih proizvođača Ceccato Olindo, pažnja prema detaljima vrlo je velika, sadrži hidraulične cijevi s platnom od svilene ekranirane tkanine Ceccato Olindo koje u potpunosti udovoljavaju najnovijim EC propisima. Tritonski SUPER MONSTER PTO u skladu je s CE propisima o zaštiti na radu.

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205