Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Strojevi za usitnjavanje granja - drobilice

TRITONE SUPER MONSTER KOT.

GX390 WHEELED

Tritone SUPER MONSTER HONDA GX390 WHEELED proizvođača Ceccato Olindo profesionalni je drobilica za benzinske motore, opremljena valjkom za automatsko povlačenje grana kojim upravlja hidraulična pumpa. 

Potpuno je talijanski proizvod i opremljen je velikim spremnikom za utovar koji olakšava unošenje razgranatog biljnog otpada. Rezervoar je sklopiv da ograniči glavninu u cestovnom prijevozu ili kada se odmara. Konus pražnjenja cipp-aato se okreće za 180 ° i ima visinu od oko 2 metra. Ima hidrauličko napajanje s varijatorom brzine, sigurnosnim ventilom i sustavom bez naprezanja. 

Kretanje se odvija odobrenim cestovnim kolicima do brzine od 130 km / h. Ima vrlo veliku reznu masu promjera 600 mm s 2 glavna sječiva, 2 kontra noža i 24 čekića / noževa za usitnjavanje.

Stroj je težak oko 640 kg, a dostupan je i u verziji s benzinskim motorom HONDA GX390.

U ovom modelu, kao i kod ostalih proizvođača tvrtke Ceccato Olindo, pažnja prema detaljima vrlo je velika, sadrži hidraulične cijevi s presvučenom tkaninom presvučenom svilom Ceccato Olindo i navojem u armaturu koja u potpunosti udovoljava najnovijim propisima EZ-a. Čak su i električni motori tiskani na zaslon i prilagođeni za Ceccato Olindo u mnogim svojim tehničkim karakteristikama. Triton SUPER MONSTER HONDA GX390 u skladu je s CE propisima o zaštiti na radu.

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205