Loading...
POVRATAK NA GRUPU PROIZVODA

Drobilice granja

TRITONE SUPER MONSTER HONDA GX390

TRICSMON

Tritone SUPER MONSTER HONDA GX390 tvrtke Ceccato Olindo profesionalni je usitnjavač na benzinski motor, opremljen valjkom za automatsko povlačenje grana kojim upravlja hidraulična pumpa. Potpuno je talijanski proizvod i opremljen je spremnikom za utovar važnih dimenzija kako bi se olakšalo unošenje razgranatog biljnog otpada maksimalnog promjera 12 cm.

Po želji se mogu umetnuti i sita za pročišćavanje kako bi se smanjila veličina drvne sječke. Rezervoar je sklopiv da ograniči glavninu u cestovnom prijevozu ili kada se odmara. Konus za ispuštanje drvne sječke može se okretati za 180 ° i ima visinu od oko 2 metra.

Ispusna usta moguće je podići na 2,30 metara zahvaljujući opcijskom produžetku.

Ima hidrauličko napajanje s varijatorom brzine, sigurnosni ventil i sustav bez naprezanja. Kretanje su olakšani velikim pneumatskim kotačima s čeličnim felgama vrhunske kvalitete.

Ima vrlo veliku reznu masu s 2 glavna sječiva, 2 kontra noža i 24 čekića / noževa za usitnjavanje. 

Stroj je težak oko 501 kg.

U ovom modelu, kao i za ostale tvrtke Ceccato Olindo, pažnja prema detaljima vrlo je velika, sadrži hidraulične cijevi s platnom od svilene ekranirane tkanine Ceccato Olindo i navojem u okove koji u potpunosti udovoljava najnovijim propisima EZ-a. Tritone SUPER MONSTER HONDA GX390 u skladu je s CE propisima o zaštiti na radu.

2 GODINE GARANCIJE, OVLAŠTENI SERVIS I REZERVNI DIJELOVI ZA SVE STROJEVE I UREĐAJE

Potrebna vam je pomoć? Nazovite nas

052 621 205